Ανακαίνιση Καταστημάτων

GK Constructions - Ανακαίνιση καταστήματος

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Επιπλέον, με το πέρασμα του χρόνου διαπιστώνουν πως τα καταστήματα τους έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική  εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

store renovation

Η GK CONSTRUCTIONS, αναλαμβάνει ανακινήσεις όλων των ειδών των καταστημάτων είτε αφορούν στον τομέα του εμπορίου είτε στην παροχή υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση - κατασκευή και ανακαίνιση κάθε καταστήματος όπως για παράδειγμα από υγειονομικού ενδιαφέροντος (restaurant, bar κλπ ) ως και φαρμακεία.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αναφορικά με την ανακαίνιση των καταστημάτων εστιάζονται στα παρακάτω στάδια:


Αρχιτεκτονική μελέτη
και σχεδιασμός του καταστήματος, τα οποία αναλαμβάνουν οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και σχεδιαστές χώρου της εταιρίας, δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα, στην σωστή αξιοποίηση και στην αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας. Η μελέτη και η σχεδίαση του χώρου αποτελούν το πιο σημαντικό βήμα, αναφορικά με την ανακαίνιση ενός καταστήματος.
Κατασκευή
Σημαντικό είναι ότι η GK CONSTRUCTIONS, με την πείρα που διαθέτει και έχοντας το πλέον καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να φέρει εις πέρας τις εργασίες σε πολύ γρήγορο χρόνο έτσι ώστε το κατάστημα σας να μείνει κλειστό το λιγότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές μπορούμε μάλιστα, να εκτελέσουμε και εργασίες ενώ λειτουργεί η επιχείρηση σας χωρίς έτσι να κλείσει και να χάσει έσοδα.
Τοποθέτηση εξοπλισμού
Τοποθέτηση των κατασκευών, του φωτισμού, των επίπλων και των μεταλλικών συστημάτων προβολής και ανάρτησης προϊόντων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα του κάθε καταστήματος, ανάλογα με το είδος και τον τομέα του.
Υποστήριξη
Καθ΄όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχει διαρκής υποστήριξη από όλων των ειδών των συνεργατών μας για την σωστή διευθέτηση όλων των εργασιών και την αποφυγή τυχών λαθών και κακοτεχνιών. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά το πέρας της ανακαίνισης για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών του επιχειρηματία.

Στόχοι της GK CONSTRUCTIONS στην ανακαίνισης ενός καταστήματος είναι :

Η σωστή σχεδίαση του καταστήματος, των αποθηκευτικών χώρων και μέσων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον χώρο των κατασκευών και της ανακαίνισης
 
 
Η μεγιστοποίηση της  λειτουργικότητας και καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Με την κατάλληλη ανακαίνιση, αυτόματα διευκολύνεται η επικοινωνία, η ροή και η διακίνηση  των επιμέρους τμηματικών χώρων (ο χώρος εξυπηρέτησης πελατών & πωλήσεων, με την αποθήκη, το εργαστήριο, κλπ). Επιπλέον βελτιώνεται η διέλευση και η συνεργασία του προσωπικού και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία τους, γλυτώνοντας  χρόνο και κόπο (ειδικότερα στα φαρμακεία όπου πολλές φορές σε αρκετά μικρούς χώρους πρέπει να εντάξουμε μεγάλο εμπόρευμα χωρίς να νοιώθει ασφυχτικά ο εργαζόμενος ή ο επισκέπτης). Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην δημιουργία ενός άνετου  χώρου υποδοχής και εξυπηρέτησης του πελάτη ώστε να νοιώθει ασφάλεια και οικεία.
  

Αισθητική αλλαγή της εξωτερικής όψης για την μέγιστη προσέλκυση πελατών. H όψη του καταστήματος, αποτελεί θα λέγαμε τον "κράχτη" για το κοινό και έτσι, η κατάλληλα δομημένη αναμόρφωση του θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δυνητικών πελατών όπου θα επισκέπτονται το εσωτερικό του καταστήματος βλέποντας έτσι έναν ανανεωμένο σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

 

anakainisi katastimatosΣτην GK CONSTRUCTIONS, έχοντας ως γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλύουμε πάντα τις ανάγκες σας και το στυλ που θέλετε να επιτύχετε και βάση αυτού κάνουμε μια οικονομική πρόταση σε σας. Αν υπάρχει από μέρους σας έτοιμη μελέτη μπορούμε να προχωρήσουμε στην απευθείας κοστολόγηση της κατασκευής. Αλλιώς εκπονούμε την μελέτη του χώρου σας και μετά προχωράμε στην κατασκευή.

Ζήστε ευχάριστα και λειτουργικά στο χώρο σας ανακαινίζοντας τον με την GK CONSTRUCTIONS!