Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ένας χώρος που χρίζει ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο  σε καθημερινή βάση. Η ανανέωση του λουτρού, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλάζει εντελώς την όψη αλλά και την εμφάνιση του ακινήτου σας και αυτόματα ανεβαίνει και η αξία του! Η ανακαίνιση του λουτρού,  προσδιορίζεται από εργασίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.Εργασίες που μπορούν να γίνουν στην ανακαίνιση μπάνιου:

Αποξηλώσεις  πλακιδίων – ειδών υγιεινής.

Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων,  περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων. Επιπρόσθετα καλό είναι να αλλαχθούν και το κούφωμα στο λουτρό (εάν υπάρχει) και η εσωτερική πόρτα,  για να δώσουν την κατάλληλη ομοιομορφία στον χώρο.

Κατασκευές από γυψοσανίδα.

Η GK CONSTRUCTIONS, αναλαμβάνει εργασίες για κατασκευές από γυψοσανίδα. Όπως για παράδειγμα, την κατασκευή από γυψοσανίδα για φωτισμό στην οροφή, μια αλλαγή που μπορεί να διαμορφώσει μία τελείως νέα όψη του λουτρού και ουσιαστικά δίνει μια νέα “χροιά” στην ανακαίνιση του.

Ηλεκτρικές Εργασίες 

Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει εκ νέου τοποθέτηση πριζών,  γειώσεων κλπ. Επίσης απαραίτητος είναι και ο  έλεγχος του θερμοσίφωνα και σε περίπτωση που απαιτείται, θα γίνει νέα τοποθέτηση  ή εκ νέου αλλαγή. Σχετικά με τα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού η GK CONSTRUCTIONS, συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία  στον τομέα της, την ΗΛΙΟΑΚΜΗ.

Έλεγχος υδραυλικής εγκατάστασης

Ο έλεγχος της υδραυλικής εγκατάστασης, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχώς από τους πεπειραμένους μας συνεργάτες. Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγή της, θα γίνει νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση πολυστρωματικής σωλήνας των πιο επώνυμων εταιρειών. Η ποικιλία των εταιριών που συνεργάζεται η GK CONSTRUCTIONS, σας δίνει την δυνατότητα της πιο σωστής ποιοτικά επιλογής για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας!

Νέα Πλακίδια σε τοίχους και δάπεδο.

Η ποιότητα στην ανακαίνιση ενός μπάνιου εξαρτάται  από την σωστή επιλογή των χρωμάτων, του μεγέθους τους καθώς και τον τρόπο τοποθέτησης των νέων πλακιδίων. Σε περιπτώσεις ανακαίνισης του λουτρού, του επαγγελματικού σας χώρου προτείνουμε, εναλλακτικά, την πατητή τσιμεντοκονία για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα

Ελαιοχρωματισμοί με αντιμουχλικά οικολογικά χρώματα ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα όσων αφορά τους ελαιοχρωματισμούς, τις διάφορες χρωματουργικές εργασίες και τεχνοτροπίες όπου σε συνδυασμό με την ποιότητα των οικολογικών, αντιμουχλικών χρωμάτων της εταιρείας ΒΙΒΕΧΡΩΜ, δίνουν το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Είδη Υγιεινής των κορυφαίων εταιρειών.

Τα είδη υγιεινής περιλαμβάνουν τις βρύσες, τις λεκάνες, τα λουτρά, spa κ.α. και η επιλογή τους γίνεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας. Η προμήθεια νέων ειδών υγιεινής, από τις πιο κλασσικές επιλογές μέχρι και τις πιο πρωτότυπες  σε ύφος λύσεις,  συντελούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ριζική αλλαγή ή στην επιμέρους βελτίωση του μπάνιου σας. ΄Ενδεικτικά οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε είναι οι: IdealStandard, Pyramis, Grohe, Roca, Teka, Gattoni, gsi, Villeroy & Boch. Επίσης, διαθέτουμε και έτοιμα έπιπλα μπάνιου κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής είτε με custom κατασκευές με πρωτοπόρα υλικά.

Κουφώματα αλουμινίου είτε PVC των συναργαζόμενων εταιρειών

Τέλος, στόχος της εταιρείας μας είναι να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα διαρκέσουν μακροπρόθεσμα. Γιαυτό και η σωστή επιλογή και η αλλαγή των κουφωμάτων είτε από αλουμίνιο είτε από PVC, των συνεργαζόμενων εταιριών, αποτελεί μια σωστή “βάση” για να αποφευχθούν τα διάφορα μελλοντικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποβούν για εσάς ιδιαίτερα κοστοβόρα.
Ο σωστός συνδυασμός όλων των παραπάνω εργασιών, για τον οποίο θα φροντίσει η GK CONSTRUCTIONS, θα δώσει με βεβαιότητα ενα άριστο αποτέλεσμα , το οποίο θα “αντανακλά” τις εν λόγω  επιλογές σας σύμφωνα πάντα με την στυλιστική σας “φιλοσοφία”!
Προϋπόθεση για σωστή ανακαίνιση του λουτρού σας, αποτελεί η διεξοδική πραγματοποίηση ενός αριθμού σταδίων.
Στάδια ανακαίνισης λουτρού :

1. Επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 2167005379 ούτως ώστε να  κανονιστεί μια συνάντηση στον χώρο σας, για να τον εξετάσουμε και να γίνει ακριβής καταγραφή των εργασιών που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφωθεί και το ανάλογο κοστολόγιο σύμφωνα με τις δικές σας κατευθύνσεις.
2. Σε περίπτωση που το ακίνητο σας είναι εκτός Αθηνών, μπορείτε μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση........κάτοψη και φωτογραφίες του ακινήτου σας, με μια πλήρη περιγραφή των εργασιών που επιθυμείτε να γίνουν για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε με την σειρά μας το ακριβές κοστολόγιο.
3. Αφού ετοιμαστεί μια οικονομική πρόταση εκ μέρους της GK CONSTRUCTIONS, σας την αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εναλλακτικά, μπορεί να οριστεί μια συνάντηση στον εκθεσιακό μας χώρο ώστε να συζητήσουμε λεπτομερώς και να δούμε κάποιο σχέδιο και τα προϊόντα που έχουμε υπολογίσει ότι θα χρησιμοποιηθούν.
 loutro

Το λουτρό εκτός από χώρος χαλάρωσης και περιποίησης, αποτελεί έναν από τους πιο ζωτικούς χώρους του σπιτιού μας, γιαυτό και η σωστή αναμόρφωση και ανακαίνιση του, έχει πολλαπλά οφέλη:

• Επιτυγχάνεται όχι μόνο η αισθητική αναβάθμιση του λουτρού αλλά του συνόλου της οικίας καθώς το λουτρό είναι ένας από τους βασικότερους και πιο χρηστικούς χώρους της.
• Πραγματοποιείται η εμφανής βελτίωση της υγιεινής , διότι η ανακαίνιση δίνει την αίσθηση της ριζικής καθαριότητας  λόγω των αλλαγών των πλακιδίων, των ειδών υγιεινής και του χρώματος του χώρου.

• Μεγιστοποιείται η  λειτουργικότητα και η άνεση του λουτρού. Η σωστή και έξυπνη εκμετάλλευση του χώρου, όσα τετραγωνικά μέτρα και αν είναι, οδηγεί στην επιτυχή ανακαίνιση του γιατί εκτός του καλαίσθητου αποτελέσματος βελτιώνει  την χρηστικότητα όλων των αποθηκευτικών και μη χώρων και αυτό έχει ως συνέπεια την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στο ακίνητο σας.
• Τέλος το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό  και  τα επώνυμα ποιοτικά υλικά και τα είδη (πλακίδια, ντουζιέρες, μπανιέρες, νιπτήρες κλπ) που παρέχει η GK CONSTRUCTIONS για την  κατασκευή και την διαμόρφωση του μπάνιου σας, εξασφαλίζουν την άριστη χρήση του σε βάθος χρόνου και έτσι μεγιστοποιείται η απόδοση της επένδυσης σας!