Ανακαίνιση Γραφείου

Ανακαίνιση Γραφείου

Η GK CONSTRUCTIONS, αποτελεί επιλογή εγγύησης και στις ανακαινίσεις των επαγγελματικών χώρων! Με τον όρο επαγγελματικοί χώροι, εννοούμε τα γραφεία, τα καταστήματα, τα διαμερίσματα, ή τα κτήρια με επαγγελματική χρήση καθώς και τους διάφορους εκθεσιακούς χώρους στους οποίους οι εταιρείας προβάλλονται. Η ανανέωση λοιπόν ενός επαγγελματικού χώρου είναι μια επιλογή ζωτικής σημασίας γιατί ουσιαστικά, αποτελεί μια επιχειρηματική επένδυση η οποία θα αποφέρει στον εκάστοτε επαγγελματία κέρδη, που αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο τη σήμερον ημέρα.

ανακαινιση γραφειου

Σύμφωνα με την  GK CONSTRUCTIONS  οι λόγοι για τους οποίους ένας επαγγελματικός χώρος χρήζει ανακαίνισης είναι οι ακόλουθοι: 

Η βελτίωση της εργονομίας του χώρου και η σωστή αξιοποίηση αυτού.

Είναι γεγονός  πως ένα μεγάλο μέρος της μέρας οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον χώρο εργασίας  και έτσι το εργασιακό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση, στην διάθεση για εργασία και στην ψυχολογία τους. Οπότε η ανανέωση του έχει σίγουρα θετική επίδραση σ΄αυτούς, μιας και θα είναι πιο λειτουργικός και πιο αξιοποιήσιμος, αλλά φυσικά και στους πελάτες/επισκέπτες, που το ζητούμενο κάθε επαγγελματία ή επιχειρηματία είναι η επίτευξη συνεργασιών μαζί τους ούτως ώστε ο κάθε δυνητικός πελάτης να γίνει ο καλύτερος πελάτης.

Η σωστή ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Ένας επαγγελματικός χώρος μπορεί πιθανά λόγω της λανθασμένης διαρρύθμισης ή διάταξης των χώρων, την απουσία σχεδιασμού και την μη λειτουργική οργάνωση του να μην μπορεί να αναδείξει σωστά το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλει να αντιπροσωπεύει. Για να μπορέσει να τα προβάλει λοιπόν σωστά, απαιτείται μια κατάλληλα προσαρμοσμένη ανακαίνιση που θα ολοκληρωθεί με βάση την σωστή και αποτελεσματική ανάδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας αυτής.

Η αλλαγή της εικόνας ενός επαγγελματικού χώρου.

Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας ενός επαγγελματία, καταστηματάρχη ή μιας εταιρίας. Αν σε έναν χώρο δεν υπάρχει μοναδικότητα, χαρακτήρας ή ιδιαίτερο ύφος  δεν υπάρχει μια σωστά διαμορφωμένη εικόνα ως προς το κοινό και τους εργαζομένους του. Έτσι η κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και την φιλοσοφία ενός επαγγελματικού χώρου κάτι το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά σε σας αποτελέσματα.

anakainisi grafeiou

Στην εταιρία GK CONSTRUCTIONS,  αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση των επαγγελματικών σας χώρων από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση:

Στην μελέτη του κάθε επαγγελματικού χώρου, λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες του επαγγελματία ή του επιχειρηματία για  να προτείνουμε έναν λειτουργικό σχεδιασμό. Έκτος αυτού, εστιάζουμε και στις επιθυμίες των εργαζομένων και του κοινού, ζητώντας να μας ενημερώσουν ούτως ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το επόμενο βήμα, τον σχεδιασμό.Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου σας, πρέπει να έχει ως βάση ένα όραμα για να μπορέσουμε στην GK CONSTRUCTION να κατανοήσουμε πως πρέπει να ξαναδημιουργήσουμε την νέα ανανεωμένη εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου. Οι άριστα καταρτισμένοι αρχιτέκτονες και μηχανικοί μας μπορούν να σας δώσουν τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις κατά τον σχεδιασμό που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου σας αλλά και των απαιτήσεων σας. Επίσης οι διακοσμητές μας σας προτείνουν πλήθος νέων ιδεών για την διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου. Ανάλογα με το είδος και το ύφος του χώρου σας, εξαρτάται το κατά πόσο θα ακολουθεί τις νέες τάσεις ή θα κινηθεί σε πιο κλασσικό στυλ και με πιο λιτές "γραμμές".
office


Την κατασκευή και τοποθέτηση των υλικών και επίπλων αναλαμβάνουν εξολοκλήρου τα έμπειρα συνεργεία μας. Φροντίζουμε να επιμορφώνουμε τα επιτελεία των συνεργείων μας (τους τεχνίτες, ελειοχρωματιστες, ηλεκτρολόγους κλπ) για τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν στον κλάδο, επιλέγοντας σύγχρονα υλικά  από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να αναζητήσετε στην ιδιόκτητη έκθεση μας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τα έργα που θα σας παραδώσουν οι συνεργάτες μας θα είναι χωρίς λάθη και σίγουρα στα πλαίσια του χρονικού σχεδιασμού που είχε προδιαγραφεί στην αρχή της συνεργασίας μας.
office


Στους επαγγελματικούς χώρους, μπορούμε να πούμε πως συγκαταλέγονται και οι εταιρικοί εκθεσιακοί χώροι. Έχουμε κατασκευάσει εξολοκλήρου ή ανακαινίσει, μια μεγάλη γκάμα εταιρικών χώρων με εκθέτες που έχουν συμμετάσχει σε όλων των ειδών τις εκθέσεις. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η ποιότητα της κατασκευής, η πρωτότυπη στυλιστική δημιουργία, οι συμφέρουσες τιμές καθώς και το σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορούμε να ολοκληρώσουμε την κατασκευή ή την ανακαίνιση.Στην GK CONSTRUCTIONS, βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον και την ικανοποίηση και του εκάστοτε επαγγελματία ή επιχειρηματία και όλες μας οι ανακαινίσεις βασίζονται στον σωστό λειτουργικό και εργονομικό σχεδιασμό. Επιπλέον κάθε χώρος  άριστα διαρρυθμισμένος με ιδιαίτερη πάντα διακόσμηση, φτιαγμένος με το πιο σύγχρονα υλικά δόμησης. Τέλος η πολυετή μας εμπειρία και η τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό, με όλα τα παραπάνω συντελούν στη  δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου, απαράμιλλης αισθητικής, μοναδικό στο είδος του!