Κατασκευή - GK Constructions

Κατασκευή - GK Constructions

Η GK Constructions, δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών σπιτιών έχοντας αποδεδειγμένα ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο σύνθετα και δύσκολα έργα. Η επαγγελματική παρουσία της εταιρίας, από τη μέρα της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, διατηρεί μια σταθερά ανοδική πορεία, που την έχει οδηγήσει στην απόκτηση ενός ευρέως φάσματος εμπειριών και επιδεξιοτήτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πλούσιου πελατολογίου και άριστης φήμης στην αγορά των κατασκευών στην Αθήνα.

kataskeui ktiriwn

Η GK Constructions αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με έμπειρους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και interior designers. Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα και μεράκι φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το βαθμό δυσκολίας της ανέγερσης ενός σπιτιού.
Παράλληλα, χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά γνωστών εταιρειών καθώς και μη τοξικά, οικολογικά χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον.
Κατά την κατασκευή ενός σπιτιού, η GK Constructions μπορεί να συνδυάσει εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η τοποθέτηση κουφωμάτων, η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης και η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης, που συντελούν στη μείωση της ετήσιας δαπάνης για ενέργεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού που παρέχει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού και ελέγχου, στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα Έξυπνο Σπίτι.
Σκοπός της εταιρείας είναι η κάθε κτιριακή εγκατάσταση να ανταποκρίνεται επαρκώς στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει καλύπτοντας απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μιας άριστης και σύγχρονης κατασκευής.

Γιατί εμάς;

Η GK Constructions συγκεντρώνει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ιδανικού συνεργάτη στις κατασκευές σπιτιών γιατί:
• είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή μιας κατοικίας από τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής μελέτης, έως και την πλήρη ολοκλήρωσή της
• ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του κάθε έργου
• διαθέτει άρτια καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες με υψηλή τεχνογνωσία
• έχει στη διάθεσή της άριστους τεχνικούς πόρους
• η αποπεράτωση του κάθε έργου πραγματοποιείται σε ανταγωνιστικό κόστος, χωρίς την ενσωμάτωση περιττών εξόδων
• διαθέτει πελατοκεντρικό χαρακτήρα οπότε πραγματοποιεί την κατασκευή ενός σπιτιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών
• εφαρμόζει σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις και τεχνικές οργάνωσης
• εκτελεί τις απαιτούμενες εργασίες με υψηλά standards ποιότητας
• παρέχει μοναδικές ιδέες και προτάσεις για κάθε έργο που αναλαμβάνει
• ολοκληρώνει το έργο εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων
• χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα φιλικά προς τον περιβάλλον και τον άνθρωπο
• ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης σχεδίασης σύμφωνα με τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική
Η GK Constructions αξιοποιώντας την πολύπλευρη εμπειρία της, δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατασκευή κατοικιών στην Αθήνα και βρίσκεται στην προνομιακή θέση να αναλαμβάνει έργα ποικίλου αντικειμένου και απαιτήσεων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες της GK Constructions αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για την κατασκευή σπιτιών!