ανακαινίσεις σπιτιού

Εκθεσιακός Χώρος Ανακαινίσεων στην Αθήνα

ανακαινισεισ αθηνα

Η GK Constructions καινοτομώντας εγκαινιάζει τον νέο εκθεσιακό της χώρο δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες της να μπορούν να δουν τα προϊόντα που τους παρέχουμε στις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε και να διαλέξουν αυτό που τους αντιπροσωπεύει.

Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα τα προϊόντα μας ακόμα και εάν δεν θέλετε εργασίες ανακαίνισης.

Διαμορφωμένος σε 3 επίπεδα θα βρείτε Πόρτες ασφαλείας της κορυφαίας εταιρείας Golden Door, δάπεδα κορυφαίων εταιρειών , Ντουλάπες- Κουζίνες σύγχρονης σχεδίασης και εργονομίας με τα πλέον επώνυμα υλικά, Εσωτερικές πόρτες από laminate μέχρι γυάλινες και πόρτες με κρυφό μεντεσέ και μαγνητική κλειδαριά όπως και εσωτερικές πόρτες των πιο επώνυμων ιταλικών οίκων που αντιπροσωπεύουμε. Ακόμα θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου των εταιρειών Exalco και κουφώματα PVC της γερμανικής εταιρείας  VEKA είτε ΚΒΕ . Κάγκελα inox όπως και διάφορες κατασκευές από ανοδιωμένο αλουμίνιο καθώς και κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας πτυσσόμενα κάγκελα. 

Gk Constructions Αθήνα

ekthesiakos xoros anakainisewn athina

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και με την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας έως 12 άτοκες δόσεις.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δώσουμε λύση στις ανάγκες σας.

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 46 έναντι του ξενοδοχείου President. Μπορείτε να έρθετε είτε δικό σας αυτοκίνητο και να παρκάρετε στην θέση του καταστήματος, είτε με μετρό από τους σταθμούς Αμπελόκηποι είτε Πανόρμου είτε με λεωφορείο καθώς η στάση Ζέρβα είναι μπροστά στο κατάστημα.