Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

GK-Constructions Ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία ανανεώνουν τους χώρους του προκειμένου να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους, τη φήμη τους και επομένως να πετύχουν αύξηση των άμεσων ή των έμμεσων κερδών τους.
Η GK CONSTRUCTIONS είναι μια καινοτόμα εταιρία όπου αναλαμβάνει την μερική ή την ολική ανακαίνιση μίας ξενοδοχειακής μονάδας ή ενός τουριστικού καταλύματος: από τους χώρους υποδοχής, τα δωμάτια, τις εξωτερικές προσόψεις των ακινήτων μέχρι και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφέ κ.λ.π.) καθώς και τους εξωτερικούς χώρους που περιβάλλουν το ακίνητο.

anakainisi ksenodoxeiou

Έτσι λοιπόν, είτε αναλάβουμε ένα μικρό κατάλυμα είτε μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την ανακαίνιση κάθε είδους. Η GΚ CONSTRUCTIONS, έχοντας στο ενεργητικό της έναν μεγάλο αριθμό ανακαινίσεων και κατασκευών και στο πλευρό της τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες, δύναται να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο "πακέτο" υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

hotel renovation

Σημασία στις λεπτομέρειες...

Επανασχεδιασμός των χώρων μέσω των οποίων θα δοθούν πρακτικές & έξυπνες λύσεις  για την σωστή και καλαίσθητη αναμόρφωση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, πάντα  με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ουσιαστική κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του επιχειρηματία.

Ορισμός του συνολικού αποτελέσματος καθώς και το ακριβές στυλ που θέλουμε να επιτύχουμε  βάσει των δικών σας απαιτήσεων. Γενικά όμως ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της ανακαίνισης του ξενοδοχείου είναι ότι επιτυγχάνεται η ενεργειακή αναβάθμιση μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές δαπάνες και επομένως τα έξοδα της επιχείρησης.

Λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και επιμέτρηση των εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και των κατόψεων για να γίνει η πλήρης αποτύπωση των χαρακτηριστικών που πρέπει να αναμορφωθούν:  από το μεγαλύτερο χώρο, όπως ο χώρος υποδοχής ως και το πιο λεπτομερές σημείο, που η αλλαγή ή η αναμόρφωση του θα κάνει όμως την ουσιαστική διαφορά.

 Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης από τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς της εταιρίας ούτως ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες που αφορούν στις ηλεκτρολογικές επισκευές και κατασκευές, στον φωτισμό, στα δάπεδα, στους ορόφους καθώς και σε οποιοδήποτε άλλη εργασία που απαιτείται να πραγματοποιηθεί από τα συνεργεία μας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται γίνονται υπό την επίβλεψη πολιτικού μηχανικού είτε πεπειραμένου εργοδηγού.


Κατασκευή και αναδιάρθρωση των χώρων που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, τα οποία λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στον τομέα των κατασκευών και της ανακαίνισης των ακινήτων, προσφέρουν ένα απολύτως ποιοτικό αποτέλεσμα το οποίο συμβαδίζει με την στιλιστική φιλοσοφία του επιχειρηματία. Επιπλέον η GK CONSTRUCTIONS χρησιμοποιεί  τα πιο πρωτοπόρα και επώνυμα υλικά τα οποία θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος του τουριστικού καταλύματος ή του ξενοδοχείου σας, με αποτέλεσμα την αισθητική  διαφοροποίηση τους από τα υπόλοιπα.


 
Τοποθέτηση των επιμέρους υλικών στους ανάλογους χώρους, όπως το ξύλο, τα έπιπλα τα φωτιστικά, τα πλακίδια, οι ταπετσαρίες, τα υφάσματα κ.λ.π., ούτως ώστε να δημιουργηθούν άνετοι και φιλόξενοι κεντρικοί και επιμέρους χώροι που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των πιθανών αναγκών του επιχειρηματία.


hotel renovation

Για τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης που αφορά στο τουριστικό σας κατάλυμα ή στο ξενοδοχείο σας, αν υπάρχει έτοιμη μελέτη από μέρους σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Παράλληλα, μπορείτε την στείλετε την μελέτη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της GK CONSTRUCTIONS και κατόπιν συνεννόησης να καθοριστεί μια συνάντηση κατά την οποία θα δούμε τον χώρο σας και από κοντά, όπου μπορούμε να προτείνουμε τυχόν βελτιώσεις οι αλλαγές. Μ΄αυτόν τον τρόπο θα γίνει η κοστολόγηση σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει, δίνοντας σας την επαγγελματική μας γνώμη.
Εάν δεν υπάρχει κάποια μελέτη, κανονίζουμε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις σας όπου θα εξετάσουμε τους χώρους προσεκτικά, θα συζητηθούν οι ανάγκες αλλαγής, θα μας ενημερώσετε για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και εμείς θα προτείνουμε τις εργασίες που απαιτούνται. Αφού αποτυπώσουμε τα απαραίτητα σχέδια, ετοιμάζουμε το λεπτομερές κοστολόγιο των εργασιών σύμφωνα με τις επιλογές σας και το ποσό που έχετε προϋπολογίσει, ετοιμάζουμε την αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά, σας την παρουσιάζουμε για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα στάδια που θα οδηγήσουν στην διεξοδική ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας.Είναι σίγουρο πως μαζί μας θα πετύχετε ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και θα σας ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό!

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα ανακαίνισης ξενοδοχείου

Κυκλαδίτικο Πακέτο

Industrial Πακέτο

Minimal Πακέτο