Γιατί την GK Constructions

Γιατί να επιλέξω την GK Constructions

κριτηρια επιλογης εταιριας ανακαινισης

Στην μερική ή στην ολική ανακαίνιση ενός ακινήτου, παίζει σημαντικό ρόλο η κατάλληλη επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει για να την πραγματοποιήσει.  Αυτό συμβαίνει διότι  ο κάθε επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης ενός χώρου επενδύει το “όραμα” του “στα χέρια” μιας εταιρίας αλλά φυσικά θέλει να έχει και η επένδυση του τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.


Επιλέγοντας την εταιρία GK CONSTRUCTIONS, αυτόματα επωφελείστε από τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών ιδιωτικών έργων - τεχνογνωσία

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής, ιδιωτικών έργων σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία καθώς και τα υλικά υψηλής ποιοτικής απόδοσης, αποτελούν το "χρυσό τρίπτυχο" διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στις ανακαινίσεις.  Έχουμε υλοποιήσει ανακαινίσεις, από τον χώρο ενός μικρού μπάνιου ως και μια ολόκληρη ξενοδοχειακή μονάδα γεγονός  που καταξιώνει την δυναμική μας παρουσία στον συγκεκριμένο τομέα
 

Τα εξειδικευμένα σταθερά συνεργεία που εργάζονται για εμάς χρόνια και είναι δοκιμασμένα

Με επικεφαλής τους πλήρως καταρτισμένους ηλεκτρολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες τα συνεργεία μας διασφαλίζουν το άρτιο αποτέλεσμα μιας και η πολυετής τους εμπειρία εξασφαλίζει την αποφυγή λαθών και κακοτεχνιών που μπορεί να ¨στιγματίσουν¨την κατασκευή σας και να σας επιβαρύνουν με τυχόν μελλοντικά προβλήματα και επιπλέον κόστη!

Εμπορικό τμήμα - απευθείας συνεργασία με προμηθευτές για ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα.

Σε κάθε είδος ανακαίνισης απαιτούνται υλικά συγκεκριμένα και οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, είναι πάρα πολλές και εξειδικευμένες για κάθε μορφή εργασίας. Έχοντας ένα αξιόλογο εμπορικό τμήμα στην GK CONSTRUCTIONS, δίνεται η δυνατότητα οι παραγγελίες το προϊόντων να γίνονται άμεσα η παράδοση να είναι γρήγορη και έτσι να μην υπάρχει καμία έλλειψη στην γκάμα μας. Οπότε η ολοκλήρωση του έργου επιτυγχάνεται στους χρόνους που έχουν σχεδιαστεί, χωρίς καμιά χρονοτριβή στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Διαθέτουμε ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο ώστε να βλέπετε απευθείας σε εμάς τα προϊόντα που σας παρέχουμε

Σε έναν φωτεινό και άνετο χώρο, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πλήθος υλικών, επίπλων κουζίνας, πλακιδίων, ειδών κουζίνας, μπάνιου, κουφωμάτων κάθε τύπου, πόρτες ασφαλείας και πόρτες εσωτερικές ελληνικών οίκων αλλά και των πιο αναγνωρίσιμων ιταλικών αντιπροσωπειών   που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο δύσκολα γούστα και να σταθούν αντάξια των υψηλών προδιαγραφών που έχετε για την πετυχημένη ανακαίνιση σας. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις και ερευνώντας σε βάθος την εγχώρια και στην ξένη αγορά σας δίνουμε πρωτοπόρες και έξυπνες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κατάλληλα δομημένος ούτως ώστε να γίνεται με εύκολο και γρήγορο τρόπο, η κατάλληλη επιλογή των υλικών που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση. Για να το διαπιστώσετε δεν έχετε παρά να τον επισκεφτείτε! Η πρόσβαση σε αυτόν είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει με μετρό , λεωφορείο και με αυτοκίνητο όπου διαθέτουμε και χώρο στάθμευσης.

Γνωρίζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής

Οι συνεργάτες μας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανακαίνισης κτιρίων, τις νέες προδιαγραφές και τεχνολογίες για σχεδιασμό και κατασκευή: από το πιο απλό μερεμέτι ως την μεγαλύτερη κατασκευή έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για να το πραγματοποιήσουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

επιλογη εταιριασ ανακαινισεων αθηνα

Χρησιμοποιούμε τα επώνυμα υλικά της αγοράς επιτυγχάνοντας κορυφαίο αποτέλεσμα

Σημαντικό ρόλο σε μια ανακαίνιση παίζει η χρήση των κατάλληλων και ποιοτικά αναβαθμισμένων υλικών , που θα δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείτε να βρείτε σε μας από υλικά κατασκευών, χρώματα, είδη μπάνιου ως και ηλιακούς θερμοσίφωνες, κουφώματα και πόρτες. Ενδεικτικά κάποιες εταιρίες που συνεργαζόμαστε και αποτελούν την ‘αφρόκρεμα’ της αγοράς είναι οι ακόλουθες: Intradoor, Adielle , Barausse, Pyramis, Franke, Teka, Roca, Ideal Standard , Elleci, Ter Hurne, Meister, Gattoni , Villeroy and Boch, Grohe, Poletti, Beau Floor, Drop, Polis ceramiche, Casalgrande Padana, Latina, Venus, Mapisa, RAKS, Elica, Daikin, Fap Ceramiche, Caesar Ceramiche

Αναπτύσσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και ήμαστε κοντά στις ανάγκες του ακόμα και μετά το έργο μέσω της τεχνικής υποστήριξης

Στην GK CONSTRUCTIONS, κατανοούμε και είμαστε προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη αφού έχουμε πλήρως κατανοήσει και προγραμματίσει τις υπηρεσίες καθ' όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση της αμεσότητας, της αξιοπιστίας και η ολοκλήρωση του έργου να πραγματοποιείται σε κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του πελάτη. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη που σας παρέχουμε συνεχίζει να υφίσταται και μετά το πέρας της ανακαίνισης (after sales) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Άριστη σχέση ποιότητας τιμής

Μπορούμε να σας προτείνουμε εύστοχες επιλογές και χρήση επώνυμων υλικών άριστης ποιότητας, παρέχοντας σας ολοκληρωμένες λύσεις. Λόγω του ανανεωμένου εκθεσιακού μας χώρου που και των πολλών συνεργασιών μας με πολλές αξιόλογες επώνυμες εταιρείες, σας εξασφαλίσουμε  τις καλύτερες τιμές. Η άριστη σχέση ποιότητας τιμής υφίσταται και στην παροχή των υπηρεσιών και εργασιών μας και έχοντας τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες και συνεργεία καταφέρνουμε να τα πραγματοποιούμε σε χαμηλό κόστος με την πιο σωστή οργάνωση. Έχουμε αποδείξει άλλωστε στην αγορά, πως αυτή τη δυνατότητα την παρέχουμε με μάρτυρες εσάς!

Στόχος μας: Ποιοτικότερη εξυπηρέτηση

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και το συμφέρον του πελάτη, είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουμε από το στάδιο της επιλογής μέχρι και να σας παραδοθεί έτοιμο το έργο. Έτσι σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε, γρήγορα, οικονομικά,  με ποιότητα, ασφάλεια και συνέπεια παραδίδοντας το σε άρτια μορφή σε άριστη αισθητική.

Ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις

Οι συνεργάτες  μας έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακαίνισης μπορούν να σας προτείνουν ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε περίστασης. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μελέτης  και της  κατασκευής μιας ανακαίνισης . Έτσι μπορούν να προτείνουν τις πιο καλαίσθητες συμφέρουσες επιλογές, διαμορφώνοντας το ανάλογο κοστολόγιο, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τα γούστα σας.

Εσείς δεν έχετε πάρα να αποφασίσετε ποιες θα επιλέξετε!