Ανακαίνιση στην Κηφισιά

Ανακαίνιση στην Κηφισιά

Η GK Constructions, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της ανακαίνισης, έχοντας διεκπεραιώσει πολλά έργα μερικής ή ολικής αναμόρφωσης, στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.

Το εξαιρετικό κλίμα του συνοικισμού, το ωραίο περιβάλλον και η μικρή σχετικά απόστασή της από την Αθήνα, την κατέστησαν από παλιά ως ένα δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο των επιφανών κατοίκων της πρωτεύουσας, οι οποίοι οικοδόμησαν εκεί παραθεριστικές και μόνιμες κατοικίες.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή για την άρτια ρυμοτομία της, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, καθώς διαθέτει και ένα εκτενές δίκτυο πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων ενώ αποτελεί μία οικιστική περιοχή με τμήματα μικτών χρήσεων και αμιγούς κατοικίας.

Κάνοντας έναν «αρχιτεκτονικό» περίπατο στην Κηφισιά, μπορεί κανείς να θαυμάσει τα κτίρια της περιοχής: τα νεοκλασικά, τα αρχοντικά, τους πυργίσκους, τις κατοικίες που είναι κατασκευασμένες με πολυτελή αρχιτεκτονική, τοποθετημένες στις «πνιγμένες» στο πράσινο φιλήσυχες γειτονιές.

Εντυπωσιάζουν επίσης οι στρόγγυλες πολυκατοικίες στο ύψος της Κηφισίας, καθώς και τα παλιά πολυτελή ξενοδοχεία που σήμερα έχουν περάσει στην ιδιοκτησία Ελλήνων εφοπλιστών ή στεγάζουν διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Όλα αυτά, συνδυάζονται με μια εξαιρετική αγορά που βρίσκεται γύρω από την πλατεία Πλάτανου και με την εκλεπτυσμένη διασκέδαση.

Η αναμόρφωση των κατοικιών στην Κηφισιά, των παλιών και νεόδμητων κτιρίων, των καταστημάτων καθώς και η μετατροπή του περιβάλλοντα χώρου τους, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται ανά χρονικά διαστήματα. Μ΄ αυτόν τον τρόπο, τα ακίνητα συντηρούν την αξία τους ενώ δίνουν έναν αέρα ανανέωσης σε αυτούς που διαμένουν ή βρίσκονται στους χώρους τους.

Η GK Constructions πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάλληλη μελέτη και την ολοκλήρωση της αναβάθμισης οποιασδήποτε κατοικίας. Έχοντας τους καλύτερους συνεργάτες της αγοράς δίπλα της και την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία, παρέχει το ιδανικό πάντα αποτέλεσμα με κύρια χαρακτηριστικά την εργονομία την λειτουργικότητα, την αισθητική, το σύγχρονο design και την διάρκεια στον χρόνο, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις!