Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείσθε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε. Εκτός όμως από την πρακτικότητα η κουζίνα του σπιτιού μας πρέπει να είναι και εμφανίσιμη καθώς  είναι βασικό στοιχείο διακόσμησης αλλά και να είναι στιβαρή και ανθεκτική ώστε να αντέξει σε βάθος χρόνου και η επενδυσή σας να έχει απόσβεση.

ανακαινισι κουζινασ


Έτσι εμείς στην GKConstructions έπειτα από μελέτη και αναζήτηση των καλύτερων προιόντων στον χώρο του κλάδου των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών έχουμε αναπτύξει συνεργασία με ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής. Όλες οι διεργασίες και επεξεργασίες γίνονται από υπερσύγχρονη ρομποτική μονάδα. Έτσι το αποτέλεσμα είναι μία κουζίνα κορυφαίας ποιότητας με άριστη συναρμολόγηση και φινιρίσματα η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.


Ο συνδυασμός των κορυφαίων υλικών που χρησιμοποιούνται , της παραγωγής από εργοστάσιο και η συναρμολόγηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι αυτά που σας εγγυόνται ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Η πληθώρα των υλικών μας στην κατασκευή κουζινών μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα γούστα των πελατών μας. Αυτό φυσικά γίνεται και μέσα από την σωστή σχεδίαση και μελέτη.
Η ανακαίνιση μίας κουζίνας μπορεί να γίνει είτε συνδυαστικά με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας είτε μεμονωμένα. Ακόμα και μεμονωμένα ώστε να μην δαπανήσετε ένα μεγάλο ποσό το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε ένα τελείως διαφορετικό σπίτι που θα αλλάξει την διάθεση σας.

 Το πρώτο στάδιο εφόσον έχετε αποφασίσει να ανακαινήσετε την κουζίνα σας είναι να μας καλέσετε ώστε να κανονίσουμε κάποια επίσκεψη στον χώρο σας.

Κατά την επίσκεψη μας στον χώρο θα καταγράψουμε τον χώρο και θα συζητήσουμε για τις ανάγκες, το γούστο σας και τι θα θέλατε να σας παρέχει η νέα σας κουζίνα.

Στην συνέχεια θα γίνει η σχεδίαση της νέας σας κουζίνας σύμφωνα με αυτά που έχουμε συζητήσει κατά την επίσκεψη στον χώρο σας. Αφού γίνει η τρισδιάσταση σχεδίαση κανονίζουμε συνάντηση στον εκθεσιακό μας χώρο ώστε να σας παρουσιάσουμε την πρότασή μας και να δείτε δείγμα κουζίνας μας όπως επίσης τα υλικά και τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούμε.
Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να συζητήσουμε και για τις ηλεκτρικές συσκευές που σας ταιριάζουν καθώς συνεργαζόμαστε στον τομέα αυτό με την εταιρεία FRANKE και να έχετε την προσφορά σας για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν,έτσι αφού καταλήξουμε στην κουζίνα που επιθυμείτε συμφωνούμε για τον χρόνο παράδοσης και ενδεχόμενος για επιπλέον εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χώρο της κουζίνας.

 

anakainisi kouzina

 

Στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί θα έρθει το συνεργείο τοποθέτησης μας και έτσι θα είστε σε θέση να χαρείτε την νέα κουζίνα σας.Εκτός από την αλλαγή των επίπλων της κουζίνας μπορούν να γίνουν και άλλες εργασίες ανακαίνισης στον χώρο της κουζίνας. Η πιο σύνηθες είναι αλλαγή των υδραυλικών εγκαταστάσεων, έλεγχος και αλλαγή εάν είναι απαραίτητο της ηλεκτρικής εγκατάστασης της κουζίνας. Ακόμα αλλαγές μπορούν να γίνουν και στο δάπεδο όπου μπορεί να τοποθετηθεί είτε laminate  των κορυφαίων γερμανικών εταιρειών που διαθέτουμε είτε πλακίδια Α΄ διαλογής που έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα που σας παρέχουμε.

΄Βασική εργασία αφού τοποθετηθούν τα νέα έπιπλα της κουζίνας σας είναι ο ελαιοχρωματισμός του χώρου με οικολογικά χρώματα των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας σας μπορούμε να σας προτείνουμε και τρόπους διακόσμησης για να έχετε ένα ακόμα πιο αισθητικό αποτέλεσμα.


Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε ή να μας καλέσετε ώστε να συζητήσουμε την ανακαίνιση της δικής σας κουζίνας.