ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση στην Βουλιαγμένη

Στον πιο δημοφιλή προορισμό του Λεκανοπεδίου, την παραθαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης η GK Constructions έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει επιτυχώς κάθε είδους ανακαίνιση. Από το Καβούρι, τον Άγιο Νικόλαο, μέχρι και τον Λαιμό, έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν μεγάλο αριθμό έργων ολικής ή μερικής αναμόρφωσης χώρων.

Χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, η Βουλιαγμένη ήταν από παλιά μια παραθεριστική συνοικία, ενώ σταδιακά δημιουργήθηκαν πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες και αναβάθμισαν σημαντικά την περιοχή. Από την δεκαετία του 1920 οι Αθηναίοι άρχισαν να κάνουν εκεί, συνήθεια τα θαλασσινά μπάνια, για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε μια από τις πρώτες οργανωμένες παραλίες του ΕΟΤ.

Αναφορικά με το όνομά της, προήλθε από έναν πραγματικό θησαυρό της φύσης: την ομώνυμη λίμνη η οποία είναι αποτέλεσμα της καθίζησης του εδάφους ενώ παράλληλα έχει ιαματικές ιδιότητες.

Κατάφυτη, με χαμηλή δόμηση, μοναδικές παραλίες και μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, η Βουλιαγμένη παρέχει αμέτρητες ελκυστικές προτάσεις ψυχαγωγίας και shopping γι’ αυτό και δικαιολογημένα κρατάει τα σκήπτρα της lifestyle διασκέδασης των νότιων προαστίων.

Λόγω της αυξανόμενης οικιστικής επέκτασης, έχει πλέον ενωθεί με το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας ενώ αποτελεί μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας αλλά και της Ευρώπης. Γεμάτη με πολυτελή οροφοδιαμερίσματα, μονοκατοικίες και εξοχικά που έχουν διακοσμηθεί με μεράκι, μονοπωλεί το ενδιαφέρον επί το πλείστον ξένων επενδυτών.

Παρόλο που η περιοχή είναι σχετικά νεόδμητη, όλα τα ακίνητα της Βουλιαγμένης, για να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν την πολυτελή τους αίγλη, την αισθητική και την λειτουργικότητά τους είναι απαραίτητη η κατά χρονικά διαστήματα μικρής ή μεγάλης κλίμακας ανανέωσή τους. Το πέρασμα του χρόνου είναι αμείλικτο και προκαλεί φθορές και καταστροφές που πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα για να μην επεκταθούν. Επιπλέον η ανακαίνιση ενός οικήματος αποτελεί σίγουρα μια απαραίτητη διαδικασία για να αυξηθεί η αξία ενός ακινήτου.

Η GK Constructions, φροντίζει να ενημερώνεται πάντα για τις νέες τάσεις του κλάδου και έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε έργα και εργασίες ανακαίνισης στην περιοχή της Βουλιαγμένης αποτελεί την απόλυτη επιλογή, που μέσα από τις μοναδικές λύσεις που προτείνει σε κάθε περίσταση, εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα.