ανακαινίσεις σπιτιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η GK Constructions έχει αναλάβει την μερική ή την ολική ανακαίνιση μιας συστάδας κατοικιών στον πολυπληθέστερο κεντρικό δήμο του Δυτικού Τομέα: το Περιστέρι!
Η συγκεκριμένη περιοχή, αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους προσφυγικούς συνοικισμούς των Μικρασιατών στην Αθήνα. Παλαιότερα, ήταν γεμάτη με μονοκατοικίες και χαμόσπιτα τα οποία απο την δεκαετία του 1950, έδωσαν τη θέση τους σε σύγχρονα, πολυώροφα κτίρια που επι το πλείστον χτίστηκαν με αντιπαροχή.
Η πληθυσμιακή ανάπτυξη και η αχαλίνωτη δόμηση ήταν ραγδαίες, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να αποτελεί σήμερα εναν απο τους μεγαλύτερους δήμους της ημεδαπής. Στο πυκνοκατοικημένο αυτό οικιστικό συγκρότημα σημαντική συγκέντρωση πολυκατοικιών εντοπίζεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, που ξεκινάει απο τον ομώνυμο σταθμό του μετρό και καταλήγει στο Μπουρνάζι .
Το Περιστέρι αποτελεί ενα από τα βασικά βιομηχανικά κέντρα της Αττικής και διαθέτει μία ιδιαίτερα πολυσύχναστη αγορά, με την καρδιά της να βρίσκεται στον πεζόδρομο του Περιστερίου. Η συγκεκριμένη περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές διασκέδασης στους κατοίκους της, οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για αρκετό κόσμο που διαμένει εκτός αυτής.
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ο τόπος αυτός έχει αλλάξει κατά πολύ, με τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων, να έχουν σημαντικά βελτιωθεί. Εκεί υπάρχουν πλέον νέοι, μεγαλύτεροι δρόμοι, που κάνουν πιο άνετη τη διέλευση των αυτοκινήτων. Ο ποταμός Κηφισός αποτελούσε εστία μόλυνσης και μετατράπηκε σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Το Άλσος Περιστερίου έχει μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας ενώ η συγκοινωνιακή εξυπηρέτησή του καλύπτει όλες τις ανάγκες διασύνδεσης με την υπόλοιπη Αττική.
Το Περιστέρι είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο, με τα περισσότερα διαμερίσματά του να εχουν χτιστεί εδω και πολλές δεκαετίες. Αυτό σημαίνει πως ανά χρονικά διαστήματα είναι καλό να διενεργείται ανακαίνιση στην πλειονότητα των ακινήτων.
Αν μια κατοικία έχει υποστεί αλλιώσεις και ζημιές λόγω της παλαιότητάς της, οι απαραίτητες εργασίες βάζουν φρένο στην περεταίρω φθορά της, εξασφαλίζοντας την ανανέωση των χώρων και έτσι αυτόματα αναβαθμίζεται η ποιότητα διαβίωσης σε όσους μένουν σε αυτήν. Σημαντικό πλεονέκτημα της ανακαίνισης ενός ακινήτου είναι πως ο ιδιοκτήτης του μπορεί να το υπενοικίασει ή να τα πουλήσει με μεγαλύτερη ευκολία.
Ο κατάλληλος συνεργάτης για την ανακαίνιση σπιτιού στο Περιστέρι είναι η GK Constructions. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας των συνεργατών της μπορεί και παρέχει εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες . Η εταιρεία μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στα πιο δύσκολα και σύνθετα έργα ενώ τα πακέτα ανακαίνισης που παρέχει δεν έχουν κρυφές χρεώσεις.
Η GK Constructions σεβόμενη τον κάθε πελάτη της, ολοκληρώνει όλα τα έργα που αναλαμβάνει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει εξ΄αρχής καθοριστεί, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές!