ανακαινίσεις σπιτιού

Ριζική Ανακαίνιση Διαμερίσματος στην Άνω βούλα

Οι νέοι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου διαμερίσματος στην Άνω Βούλα μας ανάθεσαν πλήρη ανακαίνιση του ρετιρέ διαμερίσματος. Αρχικά το παλιό εξωτερικό κομμάτι της οικίας αποξηλώθηκε αφού η κατασκευή δεν ήταν ιδανική. Έτσι έγινε αρχικά νέα μελέτη και σχεδιασμός και στην συνέχεια προχωρήσαμε αρχικά στην κατασκευή της νέας επέκτασης. Η κατασκευή έγινει με την χρήση σιδεροδοκών και την χρήση alfablock. Στην συνέχεια προχωρήσαμε στην νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση του διαμερίσματος ώστε οι κάτοικοι να έχουν όλες τις ανέσεις και τα σύγχρονα πρότυπα κατασκευών. Τοποθετήθηκε νέο πλακίδιο στον χώρο ιταλικής προέλευσης. Οι επιλογές για το μπάνιο και την κουζίνα ήταν σε μοντέρνες γραμμές και έτσι η κουζίνα κατασκευάστηκε από λευκή λάκα. Καθώς το διαμέρισμα είναι εκτεθειμένο περιμετρικά στις καιρικές συνθήκες τοποθετήθηκαν σύγρχονα ανασηκούμενα ενεργειακά κουφώματα ώστε να πετύχουμε μέγιστη λειτουργικότητα και μακροζωία για τους μηχανισμούς σε βάθος χρόνου.