ανακαινίσεις σπιτιού

Ριζική Ανακίνιση Μονοκατοικίας στο Λαγονήσι

Ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στο Λαγονήσο αφού αποφάσισε να ανακαινίσει ριζικά το σπίτι, μας ανάθεσε την ανακατασεκυή του σπιτιού. Το συγκεκριμένο σπίτι αποτελούσε ιδιαίτερη περίπτωση καθώς ο σκελετός του ήταν προκάτ από σκυρόδεμα. Το πιο βασικό και σημαντικό στάδιο ήταν να αλλαχθεί η σκεπή όπου ήταν με κεραμίδια χωρίς μόνωση και έμπαιναν νερά κατά την διάρκεια των βροχών. Καθώς ο σκελετός ήταν με ξύλο επιλέξαμε να κατασκευάσουμε την σκεπή με πάνελ πολυουρεθάνης αλουμινίου ώστε να μειωθεί το βάρος και να έχουμε παράλληλα μέγιστη θερμομόνωση. Αφού ολοκληρώθηκε η νέα σκεπή σειρά είχαν οι αλλαγές στην εσωτερική διαμόρφωση, η νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Το τζάκι αντικαταστήθηκε με νέο χτιστό. Στα δάπεδα εσωτερικά τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων γνωστού ιταλικού οίκου όπως το ίδιο έγινε και στο λουτρό. Ιδιαίτερη έμφαση δώθηκε στον σχεδιασμό της νέας κουζίνας ώστε να είναι πλήρως λειτουργική λόγω περιορισμένου χώρου στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα και φωτεινά χρώματα. Στα υπνοδωμάτια λόγω έλλειψης χώρου οι ντουλάπες έγιναν συρόμενες. Για εξοικονόμηση ενέργειας τοποθετήθηκαν νέα ενεργειακά κουφώματα PVC με ενεργειακά κρύσταλλα 4 εποχών. Για βέλτιστη εξοικονόμησης όμως ενέργειας έγινε εφαρμογή θερμοπρόσοψης εξωτερικά. 

Image Gallery