ανακαινίσεις σπιτιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Η εταιρεία GK Constructions αναλαμβάνει έργα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, ενώ ήδη έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα στην ανακαίνιση σπιτιού στο Χολαργό, έχοντας δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες!
Η συγκεκριμένη περιοχή ονομαζόταν παλιά Νέα Λιόσια και αποτελούσε μια από τις εξοχικές τοποθεσίες της Αττικής που μετατράπηκαν σε πυκνοκατοικημένα προάστια. 
Αν και από την δεκαετία του 1960 η εφαρμογή της αντιπαροχής μεσουράνησε προκαλώντας μάλιστα μαζική οικοδόμηση, τα διαμερίσματα στο Χολαργό είναι ωραία. Ναι μεν σε πολυκατοικίες, αλλά με κήπους,πλατιά πεζοδρόμια και εύκολο πάρκινγκ, με το αστικό του τοπίο να διακρίνεται από μια άνεση. 
Η περιοχή έχει καλό κλίμα, φυσικό κάλλος και όμορφη θέα ενώ οι πιο ακριβές περιοχές του συγκεκριμένου Δήμου είναι αυτές που βρίσκονται γύρω από το Άλσος Χολαργού, δίπλα στο δάσος του Υμηττού και στα σύνορα με την περιοχή του Παπάγου.
Η συνοικία αυτή θα λέγαμε πως έχει μια ταυτότητα κοσμική, με τα παλιά και τα νέα στέκια να δίνουν μια διαφορετική αίγλη στους θαμώνες, ενώ οι ποιοτικές επιλογές για διασκέδαση ολοένα και πληθαίνουν.
Η γειτνίαση με τον Υμηττό, η μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, η εύκολη πρόσβαση και ο οικοδομικός κορεσμός του Παπάγου, έδωσαν κίνητρα για την προτίμηση διαμονής στον Χολαργό, ο οποίος μέσω των υποδομών που παρέχει, προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής στον πληθυσμό που εκεί διαμένει.
Αναφορικά με την καλή ποιότητα ζωής μέσα σε ένα σπίτι στην περιοχή αυτή, ακόμη και αν κάποιο είναι νεόδμητο, απαιτείται η μερική ή η ολική ανακαίνισή του ανά περιόδους.
Η αποξήλωση επιλεγμένων τμημάτων της κατοικίας, η μόνωση ταράτσας, η επισκευή στέγης, η επιδιόρθωση υδρορροών, η επισκευή χαλασμένων τοίχων, η αλλαγή δαπέδων, η αντικατάσταση της εξωτερικής πόρτας με μία ασφαλείας και ο ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών τοίχων είναι κάποιες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται κατά την ανακαίνιση κατοικίας. Μάλιστα μετά την διεκπεραίωση του έργου, το ακίνητο αυτόματα αναβαθμίζεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αξία του.
Η ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση και προϋποθέτει την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη που θα την υλοποιήσει με επιτυχία, τηρώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα.
Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η πολύχρονη εμπειρία και οι ποιοτικές υπηρεσίες ανακαίνισης που παρέχει η εταιρεία GK Constructions στους πελάτες της, την έκανε Νο1 στην προτίμηση του κόσμου!