Ανακαίνιση στην Βούλα

Ανακαίνιση στην Βούλα

Η δυναμική τεχνική εταιρεία GK Constructions, παρέχει ξεχωριστές λύσεις ανακαίνισης σε ποιοτικά ακίνητα στην Βούλα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην εξ ολοκλήρου ή στην τμηματική ανακαίνιση σε πολλά είδη κατοικίας, (όπως στις βίλες, στις lux μεζονέτες, στις μονοκατοικίες και στα διαμερίσματα), μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα και σύνθετα έργα ανακαίνισης, ικανοποιώντας τα πιο δύσκολα γούστα!

Η συνοικία της Βούλας παρουσίαζε μια τελείως διαφορετική «εικόνα» στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, κατά το 19o και στις αρχές του 20ου αιώνα, είχε τη μορφή φέουδου ενώ το όνομά της προέκυψε από την χρήση των τότε διοδίων. Στους εμπόρους αλλά και σε όσους ήθελαν να περάσουν από την παραλιακή, την σημερινή Ποσειδώνος, είχαν επιβάλει διόδια και για να μπορούν να αναγνωρίζουν αυτούς που είχαν καταβάλει το ανάλογο κόμιστρο, τους "μαρκάριζαν" με μια βούλα. Σήμερα η Βούλα αποτελεί μια πολυτελή συνοικία στη νότια πλευρά της Αττικής, με πολύ πράσινο, άπειρους χώρους αναψυχής, καταστήματα για ξεχωριστές αγορές και φυσικά με οργανωμένες πλάζ οι οποίες διαθέτουν άριστες εγκαταστάσεις και κατάλληλες υποδομές.

Η περιοχή της Βούλας

Είναι μια σχετικά νεόδμητη περιοχή, με ευχάριστο ζεστό κλίμα, εκπληκτική θέα προς τα κοντινά νησιά γεμάτη με κατοικίες και συγκροτήματα κοντά στις πολυσύχναστες και στις οργανωμένες της περιοχές.

«Κορωνίδα» της, το Πανόραμα Βούλας, στο οποίο βρίσκονται μεγάλα σπίτια, συνήθως χτισμένα σε πολλά επίπεδα, με εντυπωσιακή θέα. Οι βεράντες των κατοικιών και των διαμερισμάτων, είναι ευρύχωρες ενώ οι εσωτερικοί χώροι μεγάλοι και φωτεινοί. Μάλιστα κάποια από αυτά έχουν το προνόμιο να συνδυάζουν τη μαγευτική θέα του βουνού αλλά και της θάλασσας.

Αν και τα σπίτια της περιοχής είναι χτισμένα πρόσφατα, κατασκευασμένα με πολύ καλά υλικά και συγκεντρώνουν συνήθως όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τελευταίας τεχνολογίας που απαιτεί ένα υπερπολυτελές σπίτι, εντούτοις λόγω του μεγέθους τους και της χρονικής φθοράς σίγουρα κάποια στιγμή παρουσιάζεται η ανάγκη για εσωτερική και εξωτερική ανανέωση. Ιδιαίτερα αν οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να βρούνε ενοικιαστή ή αγοραστή, η κατοικία τους θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή αν όχι σε άριστη κατάσταση.

Η GK Constructions, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη, λόγω της πολυετούς πείρας και των άριστα εκπαιδευμένων της συνεργατών, είναι σε θέση να στηρίξει το «όραμά» σας υλοποιώντας με επιτυχία την ανακαίνιση που επιθυμείτε, σε όλα της τα στάδια, στην εν λόγω περιοχή.

Η απόδειξη της δουλειάς μας, είναι τα έργα μας!