ανακαινίσεις σπιτιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

H GK Constructions, αποτελεί μια εξειδικευμένη και πλήρη εταιρία με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της ανακαίνισης, διαθέτοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερα έμπειρο επιτελείο συνεργατών και μαστόρων αναμόρφωσης σπιτιών. Έχοντας την έδρα της στην Αθήνα, μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες ανακαίνισης που προκύπτουν στην Αγία Παρασκευή.
Είναι γεγονός πως η συνοικία αυτή, έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια!  Η πλούσια βλάστηση, το άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο και οι υποδομές που παρέχει, εξασφαλίζουν μια εξαιρετική ποιότητα ζωής στον πληθυσμό που διαμένει εκεί.
Η συγκεκριμένη περιοχή των Βορείων Προαστίων είναι ανομοιογενής, με μεγάλη έκταση και πληθυσμό. Η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί την οικιστική καρδιά του Δήμου και το συχνότερο σημείο αναφοράς, ενώ παράλληλα φημίζεται για τον κόσμο που συγκεντρώνει. Ο τόπος,προσφέρει άφθονες επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Μάλιστα το δροσερό κλίμα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με τα απλωμένα τραπεζάκια των μαγαζιών και την υπαίθρια σύναξη στην πλατεία, αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Η Αγία Παρασκευή έχει ακίνητα με υψηλές αξίες οπότε η πώληση ή η υπενοικίασή τους έχει ιδιαίτερη απήχηση. Οι περισσότερες πολυκατοικίες του Δήμου είναι χτισμένες κατά τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90. Ακόμα και σε αυτά, τα σχετικά πρόσφατα χτισμένα πολυώροφα κτήρια οι φθορές στα διαμερίσματα είναι δεδομένες για αυτό η αναμόρφωση, η επισκευή και η συντήρησή τους πρέπει να διενεργείται ανά χρονικά διαστήματα.
Η αλλαγή πλακιδίων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η αντικατάσταση κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων και επίπλων, ο ελαιοχρωματισμός τοιχεων, η αποξήλωση και η τοποθέτηση νέων εγκαταστάσεων, είναι κάποιες από τις απαραίτητες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να βελτιωθεί  το περιβάλλον μιας οικίας και να αυξηθεί ακόμη παραπάνω η αξία της.
Η GK Constructions αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας πάντα με επιτυχία όλα τα έργα μερικής ή ολικής ανακαίνισης ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.Τηρώντας αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και προσφέροντας πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού επιλέγοντάς την όλο και πιο συχνά για την ανακαίνιση σπιτιού στην Αγία Παρασκευή!