ανακαινίσεις σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα

Η GK Constructions, αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον κλάδο της ανακαίνισης έχοντας αφήσει το ανακατασκευαστικό της στίγμα σε πολλές κατοικίες στο λεκανοπέδιο της Αττικής!  
Είναι γεγονός πως η όψη της Αθήνας μετά την αστικοποίησή της, έχει αλλοιωθεί ενώ παράλληλα επιβάλλεται η άμεση αναμόρφωση των κατοικιών, λόγω της παλαιότητάς τους.
Ξεκινώντας ως ένα μικρό χωριό στους πρόποδες της Ακρόπολης, η πόλη αποτέλεσε στη συνέχεια ένα μωσαϊκό λαών και πολιτισμών, κάτι που είναι εμφανές στα διάσπαρτα μνημεία που παραπέμπουν στην ιστορία της. Σήμερα η Αθήνα, στο μεγαλύτερο μέρος της, δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το παρελθόν της διότι η παρούσα φυσιογνωμία της είναι μόρφωμα της απότομης δόμησης, που έχει τις ρίζες της στα μεταπολεμικά χρόνια.

Ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του 1950, η βιομηχανική ανάπτυξη και η πρακτική της αντιπαροχής έδωσαν το πράσινο φως στη μαζική και συνεχή οικοδόμηση πολυώροφων κτηρίων. Τα νεοκλασικά κτίρια με τις όμορφες αυλές και τα κιγκλιδώματα, έδωσαν τη θέση τους στις ογκώδεις πολυκατοικίες, λεηλατώντας περιοχές μεγάλης ιστορικής αξίας και φυσικού κάλλους,  αλλοιώνοντας ανεπανόρθωτα τη μέχρι τότε όψη της.  

Η αθρόα έλευση πληθυσμού στην πρωτεύουσα κορυφώθηκε στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, επιβάλλοντας την επέκταση του αστικού ιστού στο δήμο Αθηναίων και ευρύτερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, προς όλες τις κατευθύνσεις .

Με την πάροδο του χρόνου λογικό είναι να έχουν προκληθεί φθορές στα σπίτια που έχουν χτιστεί εδώ και δεκαετίες, οπότε οι εργασίες για την συντήρησή τους είναι αναγκαίες. 

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η παλαιότητα των πολυκατοικιών αποτελεί μείζον θέμα για τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που λόγω της οικονομικής δίνης, επιλέγουν την ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα, από την αγορά ενός νέου. Παράλληλα η διάδοση χρήσης της πλατφόρμας AIRBNB που εξυπηρετεί ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό τουριστών και επισκεπτών στην πρωτεύουσα προϋποθέτει τη μερική ή την ολική ανακαίνισή τους. 

Η αποξήλωση παλαιών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, η αντικατάστασή τους με νέες, η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας, ή αλλαγή των πορτών και ο ελαιοχρωματισμός των χώρων, αποτελούν εργασίες που η GK Constructions διεκπεραιώνει επιτυχώς σε καθημερινή βάση.  
Λόγω της πολυετούς εμπειρίας, του αξιόπιστου και εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η GK Constructions, επικρατεί εδώ και χρόνια στον χώρο της ανακαίνισης με σταθερή αναπτυξιακή πορεία!