ανακαινίσεις σπιτιού

Ριζική Ανακαίνιση διαμερίσματος στα Βριλήσσια

Οι νέοι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος στα Βριλλήσια μας ανέθεσαν την ριζική ανακαίνιση του διαμερίσματος. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα κύριως στόχος ήταν η αλλαγή διαμόρφωσης έτσι ώστε να προστεθεί ένα ακόμα υπνοδωμάτιο και ένα δεύτερο λουτρό ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για την οικογένεια. Η υπάρχουσα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση αντικαταστάθηκε από νέες σύγχρονες δομές ώστε να εξασφαλίζει τέλεια λειτουργικότητα των υποδομών σε βάθος χρόνου. Στα λουτρά τοποθετήθηκαν και στα δύο χτιστές ντουζιέρες με καμπίνες καθώς δεν επιθυμούσαν οι ιδιοκτήτες την χρήση μπανιέρας. Την θέση του παλιού τζακιού πήρα νέο χτιστό τζάκι μοντέρνας σχεδίασης. Στους χώρους που υπήρχε ξύλινο παρκέ δάπεδο συμφωνήθηκε να παραμείνει και να συντηρηθεί καθώς έδινε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έτσι μόνο στο νέο υπνοδωμάτιο προστέθηκε δάπεδο laminate και στους χώρους του σαλονιού- κουζίνας αποξηλώθηκε το μάρμαρο και τοποθετήθηκε πλακίδιο. Την νέα κουζίνα χαρακτηρίζουν οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι αλλά και η νησίδα που διαμορφώθηκε για τα καθημερινά γεύματα της οικογένειας η οποία προσφέρει άνεση αλλά και λειτουργεί ώστε να διαχωρίζει την κουζίνα με το υπόλοιπο σαλόνι. Έχοντας πολλά κουφώματα και έτσι μεγάλες απώλειες τοποθετήθηκαν νέα θερμομονωτικά κουφώματα υψηλών επιδόσεων. 

Image Gallery