ανακαινίσεις σπιτιού

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού DELUXE 100

Το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού DELUXE 100 είναι ένα πακέτο που σας προσφέρει ριζική ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Το πακέτο ανακαίνισης DELUXE 100 περιλαμβάνει τα εξής:

Πόρτα Ασφαλείας

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας σας και αντικατάσταση με νέα πόρτα ασφαλείας της κορυφαίας εταιρείας Goldendoor, οι μόνες με πιστοποίηση στην κλάσση 4 για αντιδιάρηξη παρεχοντάς σας κορυφαία ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα προστατεύοντας εσάς και την περιουσία σας. Η πόρτα ασφαλείας φέρει κλειδαριά της εταιρείας CISA με σύστημα καταπέλτη σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης. Επίσης διαθέτει πανοραμικό μάτι και κλείστρο. Ακόμα φέρει ρυθμιζόμενο ανεμοθραύστη για περιορισμό των ενεργειακών απωλειών.

Εσωτερικές Πόρτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση και τοποθέτηση 3 νέων εσωτερικών πορτών laminate κορυφαίας ποιότητας και ελληνικής κατασκευής οι οποίες κατασκευάζονται από υπερσύγχρονο εργοστάσιο εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Οι πόρτες laminateπου σας προμηθεύουμε για την οικία σας είναι ανώτερης ποιότητας καθώς το κάσωμα είναι από πλακάζ και τα πρεβάζια από κόντρα πλακέ θαλάσσης παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή. Ακόμα φέρουν διπλούς μεντεσέδες, περιμετρικά λάστιχα για ηχομόνωση και κλειδαριές της κορυφαίας εταιρείας AGB. Οι εσωτερικές πόρτες διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων καλύπτοντας όλα τα γούστα και ανάγκες.

Πλακίδια Δαπέδου

Στο εσωτερικό του σπιτιού τοποθετείτε πλακίδιο ιταλικού εργοστασίου Α΄ διαλογής με δυνατότητα επιλογής μέσα από μία τεράστια γκάμα η οποία καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Τα άριστα υλικά που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τοποθέτηση από το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Κουζίνα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση της παλιάς σας κουζίνας και την αντικατάσταση με νέα κουζίνα. Το πακέτο αναφέρεται σε κουζίνα εώς 8 μέτρα. Όλες οι κουζίνες μας κατασκευάζονται από υπερσύγχρονη μονάδα και τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η αισθητική τους. Η κουζίνα φέρει τα εξής χαρακτηριστικά :

• Πορτάκια βακελιτικού τύπου των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο.
• Συρτάρια με σύστημα soft close της κορυφαίας Blum.
• Μεντεσέδες blum με σύστημα soft close.
• Μπάζα με επίστρωση αλουμινίου
• Περιλαμβάνει κουταλοθήκες 2 τεμάχια, πιατοθήκη ανοξείδωτη, κάδο απορριμμάτων, πόμολα μπάρα inox.
• Μεγαλή επιλογή σε χρώματα
• Πάγκο άνθυγρο 4 cm πάχος.

Την νέα σας κουζίνα θα την δείτε αρχικά σε τρισδιάστατη απεικόνιση όπου σε αυτό το στάδιο μπορούν να γίνουν οι αλλαγές που επιθυμείτε ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στο γούστο σας.Επιπρόσθετα τα παλιά υδραυλικά της κουζίνας σας θα καταργηθούν και θα γίνει νέα σύγχρονη υδραυλική εγκατάσταση με πίνακα υδροληψίας και χρήση πολυστρωματικής σωλήνας που αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο.Απο το συγκεκριμένο πακέτο δεν θα μπορούσε να λείψει η αλλαγή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της νέας σας κουζίνας καθώς πρέπει να γίνει νέα σύγχρονη καλωδίωση βάση του νέου σχεδιασμού της κουζίνας.

Απορροφητήρας- Νεροχύτης- Μπαταρία Κουζίνας

Στο πακέτο περιλαμβάνεται απορροφητήρας συρόμενος – νεροχύτης γρανιτένιος είτε ανοξείδωτος , μπαταρία κουζίνας ιταλικής προέλευσης.

Πλακάκι Τοίχου Κουζίνας

Στην νέα κουζίνα στον τοίχο πάνω από τον πάγκο τοποθετείτε νέο πλακίδιο το οποίο μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα που σας παρέχουμε.

Ντουλάπες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση 2 ντουλαπών και την τοποθέτηση νέων μοντέρνων ντουλαπών. Όλες οι ντουλάπες της εταιρείας μας κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο και έτσι διακρίνονται για το υψηλό φινίρισμα και την άριστη ποιότητα κατασκευής αφού οι μηχανισμοί είναι της blum και φέρουν σύστημα soft close και η ξυλεία των πιο αναγνωρίσιμων εταιρειών στον χώρο.

Το πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει τις εξής ντουλάπες

Δύο Ντουλάπες ανοιγόμενες διαστάσεων Π 1,100 Χ Υ 3,00 η κάθε μία. Η ντουλάπα εσωτερικά φέρει εσωτερική συρταριέρα με 3 συρτάρια, 6 ράφια και 2 σωλήνες κρέμασης.
Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε βακελιτικό υλικό εγγυάται ότι θα καλύψει όλες τις προτιμήσεις σας.


Λουτρό

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει και την ανακαίνιση του λουτρού σας καθώς η ανακαίνιση μπάνιου ανανεώνει πλήρως την εικόνα του σπιτιού σας και αποτελεί από τα βασικότερα τμήματα μία ανακαίνισης. Αρχικά αποξηλώνονται τα παλαιά πλακίδια του λουτρού σας. Στην συνέχεια αποξηλώνονται και τα παλιά υδραυλικά του λουτρού σας και γίνεται νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση πολυστρωματικής σωλήνας, η πλέον σύγχρονη μέθοδος στις εγκαταστάσεις και θα φέρει πίνακα υδροληψίας. Έπειτα τοποθετούνται νέα πλακίδια τα οποία θα διαλέξει ο πελάτης μέσα από μια μεγάλη γκάμα που του προσφέρουμε ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται αποκλεστικά στο γούστο σας. Χρησιμοποιούμε πλακίδια ευρωπαικής προέλευσης μόνο και έτσι σας εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα. Τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής ιταλικής προέλευσης επώνυμων εταιρειών ώστε τα είδη υγιεινής που θα αποκτήσετε να λειτουργούν απροβλημάτιστα μετά το πέρας των χρώνων. Αναλυτικά περιλαμβάνονται τα εξής είδη υγιεινής :
• Λεκάνη με κάλυμμα soft close
• Σέτ βρύσεως νιπτήρος-λουτρού
• Έπιπλο ελληνικής κατασκευής κρεμαστό με δυνατότητα επιλογής χρώματος.
• Ακρυλική μπανιέρα υψηλής αισθητικής.
• 4 τεμάχια αξεσουάρ μπάνιου ορειχάλκινα για μέγιστη αντοχή.

Θερμαντικά Σώματα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση των παλαιών θερμαντικών σωμάτων σας και την αντικατάστασή τους με νέα σώματα τύπου πάνελ ευρωπαικής κατασκευής. Στο λουτρό τοποθετείται θερμαντικό σώμα τύπου πετσετοκρεμάστρας για μεγαλύτερη ευχρηστία. Το πακέτο αναφέρεται σε 4 νέα θερμαντικά σώματα και 1 πετσετοκρεμάστρα.

Πριζοδιακόπτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει και την αλλαγή των παλαιών πριζοδιακοπτών σας με νέους της κορυφαίας εταιρείας Legrand. Παρέχοντάς σας του συγκεκριμένους πριζοδιακόπτες σας εγγυόμαστε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και λειτουργικό το οποίο θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου.

Κουφώματα

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων σας αλουμινίου και την αντικατάστασή τους με νέα κουφώματα αλουμινίου. Τα προϊόντα αλουμινίου που σας παρέχουμε είναι της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας Exalco. Tα κουφώματα είναι ενεργειακά με θερμοδιακοπή και φέρουν ενεργειακούς υαλοπίνακες 4 εποχών planistar πετυχαίνοντας έτσι κορυφαίο συντελεστή θερμομόνωσης επιτυγχάνοντας μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας όλες τις εποχές του χρόνου καθώς και μηχανισμούς περιμετρικού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια. Τα κουφώματα που σας παρέχουμε κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια και φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της κατασκευάστριας εταιρείας. Έτσι η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία καθώς και η συναρμολόγηση τους διασφαλίζοντας μας άριστη λειτουργία των κουφωμάτων σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης.

Το πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει τα εξής κουφώματα

1. 3 μπαλκονόπορτες Δίφυλλες Ανοιγόμενες- Ανακλινόμενες διαστάσεων Π 1,20 Χ Υ 2,35 με σίτα πλισέ και ρολό επικαθήμενο πολυουρεθάνης αλουμινίου χειροκίνητο.
2. 1 παράθυρο κουζίνας Π 1,00 Χ Υ 1,00 Δίφυλλο Ανοιγόμενο- Ανακλινόμενο με σίτα κάθετης κίνησης.
3. 1 παράθυρο μπάνιου Π 0,70 Χ Υ 0,100 Μονόφυλλο Ανοιγόμενο- Ανακλινόμενο με σίτα κάθετης κίνησης και κρύσταλλο αμμοβολής.

Ελαιοχρωματισμοί

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας DELUXE 100 περιλαμβάνει τις εργασίες εσωτερικού βαψίματος της οικίας σας. Αρχικά όλο το εσωτερικό του σπιτιού τρίβεται, στην συνέχεια αφού σπατουλαριστεί σε δύο στρώσεις ασταρώνεται και έπειτα προχωράμε στην επικάλυψη με τις αποχρώσεις που έχετε διαλέξει. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως ΒΙΒΕΧΡΩΜ και VECHRO.


H εταιρεία μας σας παρέχει το παραπάνω πακέτο στην τιμή των 21900 ευρώ.

Διευκρινήσεις : Το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς αφορά σπίτι επιφάνειας 100 τ.μ. Να σημειωθεί πως η τιμή είναι ενδεικτική καθώς κάθε περίπτωση σπιτιού είναι ξεχωριστή και ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η ακριβής αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά δίνεται μετά την επίσκεψη μηχανικού μας στο χώρο σας και αφού έχουν συζητηθεί οι εξατομικευμένες σας ανάγκες και έχουν γίνει οι ακριβείς μετρήσεις. Εφόσον ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε επίσκεψη στο χώρο σας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται υπάρχει συνεχή επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό. Έτσι σε συνδυασμό με τα έμπειρα συνεργεία μας σας εγγυόμαστε ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν σωστά, χωρίς κακοτεχνίες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο λειτουργικά και αισθητικά σε βάθος χρόνου.

Όλα τα πακέτα μας είναι ευέλικτα διαμορφωμένα και μπορούν να διαμορφωθούν βάση των αναγκών του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εργασίες που επιθυμείτε είτε να αφαιρέσετε εργασίες.

Στην τιμή του πακέτου δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

H εταιρεία μας ως πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες των πελατών της και να τους διαθέτει πληθώρα προιόντων από τους πιο επώνυμους οίκους στον κάθε τομέα διαθέτει δικό της ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο ώστε να μπορείτε να διαλέξετε τα προιόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση σας. Έτσι κερδίζετε σημαντικό χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να χάνεται χρόνο για να πηγαίνετε σε συνεργαζόμενα καταστήματα για το κάθε προιόν και το βασικότερο είναι ότι σας προσφέρουμε όλα μας τα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με αυτό τον τρόπο.