ανακαινίσεις σπιτιού

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού BASIC 80

Το πακέτο ανακαίνισης σπιτιού BASIC 80 είναι ένα πακέτο που σας προσφέρει γρήγορη ανακαίνιση και εσείς μετά το πέρας των εργασιών που αναλύονται θα έχετε ένα καινούργιο σπίτι.

Το πακέτο ανακαίνισης BASIC 80 περιλαμβάνει τα εξής:

Πόρτα Ασφαλείας

Αποξήλωση της παλιάς πόρτας σας και αντικατάσταση με νέα πόρτα ασφαλείας της κορυφαίας εταιρείας Goldendoor, οι μόνες με πιστοποίηση στην κλάσση 4 για αντιδιάρηξη παρεχοντάς σας κορυφαία ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα προστατεύοντας εσάς και την περιουσία σας. Η πόρτα ασφαλείας φέρει κλειδαριά της εταιρείας CISA με σύστημα καταπέλτη σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης. Επίσης διαθέτει πανοραμικό μάτι και κλείστρο. Ακόμα φέρει ρυθμιζόμενο ανεμοθραύστη για περιορισμό των ενεργειακών απωλειών.

Εσωτερικές Πόρτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας BASIC 80 περιλαμβάνει την αποξήλωση και τοποθέτηση 3 νέων εσωτερικών πορτών laminate κορυφαίας ποιότητας και ελληνικής κατασκευής οι οποίες κατασκευάζονται από υπερσύγχρονο εργοστάσιο  εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Οι πόρτες laminateπου σας προμηθεύουμε για την οικία σας είναι ανώτερης ποιότητας καθώς το κάσωμα είναι από πλακάζ και τα πρεβάζια από κόντρα πλακέ θαλάσσης παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή. Ακόμα φέρουν διπλούς μεντεσέδες, περιμετρικά λάστιχα για ηχομόνωση  και κλειδαριές της κορυφαίας εταιρείας AGB. Οι εσωτερικές πόρτες διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων καλύπτοντας όλα τα γούστα και ανάγκες.

Δάπεδο laminate

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας BASIC 80 ανανεώνει και το δάπεδο της οικίας σας καθώς τοποθετείτε και δάπεδο laminate. Τα δάπεδα που χρησιμοποιούμε είναι των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο όπως της  γερμανικής εταιρείας TER HURNE τα οποία συνοδεύονται από 20 ετή εγγύηση. Όλα τα δάπεδα laminateπου χρησιμοποιούμε είναι 8mm και έχουν προδιαγραφη AC4/32 έχοντας έτσι αυξημένη αντοχή ακόμα και για χρήσεις επαγγελματικών χώρων. Έτσι επιλέγοντας το δάπεδο που σας αρέσει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το σπίτι σας θα αποκτήσει μία ανανεωμένη και πολυτελή αίσθηση.

Λουτρό

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας BASIC 80 περιλαμβάνει και την ανακαίνιση του λουτρού σας καθώς η ανακαίνιση μπάνιου ανανεώνει πλήρως την εικόνα του σπιτιού σας και αποτελεί από τα βασικότερα τμήματα μία ανακαίνισης. Αρχικά αποξηλώνονται τα παλαιά πλακίδια του λουτρού σας. Στην συνέχεια αποξηλώνονται και τα παλιά υδραυλικά του λουτρού σας και γίνεται νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση πολυστρωματικής σωλήνας, η πλέον σύγχρονη μέθοδος στις εγκαταστάσεις. Έπειτα  τοποθετούνται νέα πλακίδια τα οποία θα διαλέξει ο πελάτης μέσα από μια μεγάλη γκάμα που του προσφέρουμε ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται αποκλεστικά στο γούστο σας. Χρησιμοποιούμε πλακίδια ευρωπαικής προέλευσης μόνο και έτσι σας εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα. Τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής ιταλικής προέλευσης επώνυμων εταιρειών ώστε τα είδη υγιεινής που θα αποκτήσετε να λειτουργούν απροβλημάτιστα μετά το πέρας των χρώνων. Αναλυτικά περιλαμβάνονται τα εξής είδη υγιεινής :
•    Λεκάνη με κάλυμμα soft close
•    Σέτ βρύσεως νιπτήρος-λουτρού
•    Έπιπλο ελληνικής κατασκευής κρεμαστό με δυνατότητα επιλογής χρώματος.
•    Ακρυλική μπανιέρα υψηλής αισθητικής.
•    4 τεμάχια αξεσουάρ μπάνιου ορειχάλκινα για μέγιστη αντοχή.

Ελαιοχρωματισμοί

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας  BASIC 80 περιλαμβάνει τις εργασίες εσωτερικού βαψίματος της οικίας σας. Αρχικά όλο το εσωτερικό του σπιτιού τρίβεται, στην συνέχεια αφού σπατουλαριστεί σε δύο στρώσεις ασταρώνεται και έπειτα προχωράμε στην επικάλυψη με τις αποχρώσεις που έχετε διαλέξει. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως ΒΙΒΕΧΡΩΜ και VECHRO.

Πριζοδιακόπτες

Το πακέτο ανακαίνισης οικίας BASIC 80 περιλαμβάνει και την αλλαγή των παλαιών πριζοδιακοπτών σας με νέους της κορυφαίας εταιρείας Legrand. Παρεχοντάς σας τους συγκεκριμένους πριζοδιακόπτες σας εγγυόμαστε ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα το οποίο θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου.
H εταιρεία μας σας παρέχει το παραπάνω πακέτο στην τιμή των 7490 ευρώ.


Διευκρινήσεις : Το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς αφορά σπίτι επιφάνειας 80 τ.μ. Να σημειωθεί πως η τιμή είναι ενδεικτική καθώς κάθε περίπτωση σπιτιού είναι ξεχωριστή και ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας η τιμή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η ακριβής αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά δίνεται μετά την επίσκεψη μηχανικού μας στο χώρο σας και αφού έχουν συζητηθεί οι εξατομικευμένες σας ανάγκες και έχουν γίνει οι ακριβείς μετρήσεις. Εφόσον ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε επίσκεψη στο χώρο σας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούνται υπάρχει συνεχή επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό. Έτσι σε συνδυασμό με τα έμπειρα συνεργεία μας σας εγγυόμαστε ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν σωστά, χωρίς κακοτεχνίες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο λειτουργικά και αισθητικά σε βάθος χρόνου.
 

Όλα τα πακέτα μας είναι ευέλικτα διαμορφωμένα και μπορούν να διαμορφωθούν βάση των αναγκών του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά. Έτσι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εργασίες που επιθυμείτε είτε να αφαιρέσετε εργασίες.

 

Στην τιμή του πακέτου δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

H εταιρεία μας ως πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες των πελατών της και να τους διαθέτει πληθώρα προιόντων από τους πιο επώνυμους οίκους στον κάθε τομέα διαθέτει δικό της ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο ώστε να μπορείτε να διαλέξετε τα προιόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση σας. Έτσι κερδίζετε σημαντικό χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να χάνεται χρόνο για να πηγαίνετε σε συνεργαζόμενα καταστήματα για το κάθε προιόν και το βασικότερο είναι ότι σας προσφέρουμε όλα μας τα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με αυτό τον τρόπο.